私のブログIの希望uへの歓迎はここに楽しむ
私のブログ
© 1999 до авторского права Google 2008 http://yusry84.blogspot.com все права защищены


[ YUsRY]

Mý §hºµ†bº×

Free chat widget @ ShoutMix

my yahoo id

•·.·´¯`·.·•????Ñgãm_Hø04????•·.·´¯`·.·•
y_u_s_r_y

y_u_s_r_y*

double_y_crew

gila_wat_blog60@rocketmail.com

d" tag oleh ida




:pingu_02:
aper nak tulis ni
:pingu_06:
tag ini diberikan oleh ida a.k.a mizz
dia adalah seseowang yg telah banyak mengajar ku ttg memblog nih
seowang yg tabah menglayan kerenah ku walau pon masa nya tidak mengizinkan
dier ttp memberitahu walau pon sedikit
dop leh puji lelebih mizz nih kang kembang plak dier
tu je
  1. yus seowang: yg suka tido biler dapat tido je kan seolah olah x der per yg penting selain tido tido tido sbb tdo jugak lah yus slalu datang lewat 30min dr orang lain
  2. hobby yus plak :membaiki jeep membuat bebarang custom utk jeep atau dgn lebih tepat mengubahsuai jeep dr standart factory kepada extreme jeep atau lebih dikenali sebagai hardcore jeep khas utk perlumbaan.
  3. warna kesukaan: mungkin pink.. wakakkakakak ermmm biru purlpe kunin ijo putih dan hitam kenapa biru yus aser tenang kalo tgk biru pink pon tenang jgk tgk. kenaper pepel nampak cam ceria je kunin pon ceria jgk kan. ijo plak yus akan berasa nyaman tenang selesa segar... putih plak huhuh kaler nih yus x bleh tgk pompuan pakai mengghairah kan...wakakakak kenaper hitam plak coz warna kulit yus dedekat da ngan kaler nih cumer yus cerah la sket dr kaler itam tu kalo itam tu 100% yus cuma 65% yer ke mcm x cayer plak gelap lg kot entah x reti la.....
  4. cerita kesukaan bangkok dangerous,madgascar2, lebih senang citer citer yg klaka dan citer yg banyak action yg plaing yus minat
  5. yus paling malas nak wat post bawu coz yus kekurangngan idea dalam membuat karangan yg panjang lebar ni... bukan minat yus... kalo pegang spana tu sehari semalam pon x per kot... nak nak plak kalo mender tu yus raser teruja utk wat
  6. pemakaian yus plak sempoi suar koyak pon x per asai kan levis baju plak kebanyak kan di beli di padini coz aper guner nyer ader orang yg menpunyai staff purchase... 70% 60% 50% baik bli kat padini kan... kalo musim raya mungkin berubah selera sket kot adidas nike dan polo menjadi pilihan. dan kasot lah semestinya dr adidas
  7. yus paling menci kena bebel kalo owang membebel biaser nyer yus akan senyum coz biler lelamer owang yg membebel tu tgk kiter masih tersenyum dier akan diam dgn sndrnyer... mungkin dier ingat dak nih x der perasaan kot... wakakaka cara nih la slalu yus wat mmg menjadi... lagi owang tu membebel lg kiter menganjing kikikik padan muker dier saper sow membebel
  8. masuk hutan adalah sesuatu yg bleh menenang kan yus bila berada dalam hutan fikiran yus langsung x pikir memender kat luar.... yang yus tahu enjoy dalam hutan lanyak jeep cecukup rasa... kikiki
  9. tujuan pas nih yus akan kerja dgn gigih dan rajin pas tu dalam bulan 6 nih mungkin yus akan sambung belajar utk mengambil AO cam ner nak cakap AO ni per ek kowang pk la sendiri. elektrical n mechine charge man pangkat rendah
  10. yeaaaaaaaa no sepuluh dah disudahi dgn alhamdulillah yus da ciap kan new post khas utk mizz thnx kasi yus idea nak wat post bawu ok ermmmmm kenaper banyak sgt nih mizz sampai sepulot nor nak sket sket dah la miss krem dah tangan yus menaip nih potong cetim... yus bawu nak nyelam dah x jadi nyelam mizz.. mekacih mizz ok papai all
nak kasi pada sapa ek

wat masa skrg nih x der sesaper lg utk di tag oleh yus
sekian saja terima kasih


Peraturan untuk menerima award ini ialah:

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award"p/sdi atas untuk diletakkan di blog anda

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

3. Setiap blogg
er mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda d
i-tag).

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag "

3 comments:

  1. Aku-Ida said...

    alah puji sikit ke tak puji ke.. mizz mmg dh kembang semulajadi la.. hhuhuhuhu...

    perghhhh putih... menghairahkan kalau pompuan pakai <<<< ermmmmm lain mcm je yus ni... ahaks  

  2. ユウスリ¥ú§®¥ @ ÐøúßLë_¥ユウスリ said...

    mizz mizz tau dop ini kali pertama post yus panjang lebar kalo letak kat atas jalan raya mungkin dr kuantan nih bleh sampai ke kl huruf huruf nih.... kikikikik

    tau x per mizz:-$shuttttttttt  

  3. S U M A N D A K said...

    alop...gambar kat pantai tu amuk kat mane eh?cantek la..Jeep tu x nak jual ke?..heheheh  


 

Blog Template by Adam Every. Sponsored by Business Web Hosting Reviews