私のブログIの希望uへの歓迎はここに楽しむ
私のブログ
© 1999 до авторского права Google 2008 http://yusry84.blogspot.com все права защищены


[ YUsRY]

Mý §hºµ†bº×

Free chat widget @ ShoutMix

my yahoo id

•·.·´¯`·.·•????Ñgãm_Hø04????•·.·´¯`·.·•
y_u_s_r_y

y_u_s_r_y*

double_y_crew

gila_wat_blog60@rocketmail.com

di tahun bawu ni kena la bli kasot bawu :P

Jeng jeng jeng
ini lah kasot bawu yus
beli bior pua
s ati
bior pape asey begayer
kikikikki
yus kerja kekadang 12jam atau lebih
so kena la bli kasot y
g sesuai ngan kerja
kasot nih banyak kelebihan die tau
kalo kaki kowang jenis yg bau masyam
kowang pakai kasot nih mmg x masam nyer
money ba
ck guarantee
water proof, oil resistant, heat resistant dan se lg
kalo kowang kerja 12jam berdiri kowang x kan raser sakit kaki
mmg best....
cumer satu je la yg x best ttg harga nya huh
cita pon x guna tgk la sndr
satu sen pon x kuwang
cumer dapat la free gift tu jer..
kalo kowang aser nak bli atau usar
ada di jual di gen billions sdn bhd gf-48-49 east coast mall kuantan
no phone 09-
5609215
sekian saja post yus kali nih.... x dop idea doh
heheh





5 comments:

  1. ]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

    mak oi yus...
    rege kasut....

    baik yus sedekah wit tu kat nes je....wakakakakaaa...  

  2. lizz said...

    pergh!bapak ar harge kasut camtu.heheh!! terase sungguh miskin aku kat sini.wakaka!!  

  3. mawaddah said...

    gila mahal kasut ko yus...leh mkn 3bulan tu....  

  4. ユウスリ¥ú§®¥ @ ÐøúßLë_¥ユウスリ said...

    kerja keras kena pakai kasu keras jgk:D  

  5. eiffelz said...

    perghhh.. yus ni beli kasut ke beli kilang kasut nih.. mahal giler..

    eif gi keje pakai siper je yus..tu pun curik2 takut boss nampak..

    hehehe..

    kalau harga kasut yus tu..boleh beli tah bape ribu siper eif ntah...

    lagipun eif jenis cepat bosan... asik nak beli baru je :)) tu takleh nak beli yg extremely mahal cam yus.. bangkrap kang...

    tapi kalau yus nak banje.. eif okey je

    :wink:  


 

Blog Template by Adam Every. Sponsored by Business Web Hosting Reviews