私のブログIの希望uへの歓迎はここに楽しむ
私のブログ
© 1999 до авторского права Google 2008 http://yusry84.blogspot.com все права защищены


[ YUsRY]

Mý §hºµ†bº×

Free chat widget @ ShoutMix

my yahoo id

•·.·´¯`·.·•????Ñgãm_Hø04????•·.·´¯`·.·•
y_u_s_r_y

y_u_s_r_y*

double_y_crew

gila_wat_blog60@rocketmail.com

yus da balik nih dr gunung tapis

hai kekawan semer
yus da balik nih
huh letih penat sakit pala samer ada bila sampai umah
kat dalam utan tadi seronok jer
kuar jer dr utan memacam sakit datang
esok je la yus wat post ttg pengalaman yus
kat dalam hutan tu ek
sakit pala sgt nih

sapa lah tu sebelah yus

cam maner tomey x jurulatih nih
ini lah zety. dak nyer tomey.
heheheeh


15 comments:

  1. ]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

    wahhhh....tayang perut nampak....  

  2. Aku-Ida said...

    tu la pasal.. seriau aku takut suar yus terlondeh.. wakakaka... posing ngn awek nmpak..  

  3. ×÷·.·»BèCå_$åK†i«·.·÷×™ said...

    amboi yus..bukan main agi dia..seksinye yus..dok dlm utan bukan main seksi..ker pakai gtu sbb nak pikat si zety tu =))  

  4. ユウスリ¥ú§®¥ @ ÐøúßLë_¥ユウスリ said...

    wakakakaka ida.... mmg terlondeh pon suar yus tu tapi control je bab awex tu ader zety ader kat sebelah.... maser tu memalu lg ngan zety nih... skrg ni x lagi. kuang kuang kuang  

  5. ••·.·¬¬ [C] [A] [T]¬¬ ·.·•• said...

    yus mane penah tau malu weh...dia malu ngan kucin jer..=))=))  

  6. mawaddah said...

    apesal aku nampak belahan dedua yus..erk..ke aku sowng je nampak..korank xnampak ke? isk mau di klorok mata aku neh..wakakaka  

  7. ユウスリ¥ú§®¥ @ ÐøúßLë_¥ユウスリ said...

    belahan yg ner tu ek lana.... malu ngan cat ker:-??  

  8. eMpTy kHusUt said...

    hehew..zety muke tahan berAt..hahaha..yus memalu time nieh..sibok ngorat dayang..tepon dayang gne walkie-takie.haha  

  9. ユウスリ¥ú§®¥ @ ÐøúßLë_¥ユウスリ said...

    erkkkkk yer la owang nak tolong dier repair bag dier tu tapi owang segan la nak pegang body pompuan takot kena 20thn penjara dan 10 sebatan lak nanti... owg x sampai ati tgk zety galas beg tu.... besar lg beg dr tuannyer. selepas zety p tu owang mikir mcm ner lah gamak nyer zety bawak beg tu.. yus lajk wisau memikir kan zety.. eh maser tu x tau namer lagi..... eleh dah owang tanyer kat pak andak saper kat belakang pak andak tu naper x jawap.... nasib baik dapat kenai jgk akhirnyerrrrr.... yus [-xnamo cakap dayang dayang lg pas nih tau.... no dier pon yus x der no zety ader:D  

  10. ]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

    erkkkk....
    apa yg ako nampak kat sini ni?
    sesuatu telah berlaku kat gunung tapis ke?

    jeng jeng jenggggg...!!!

    erkkkk...
    lana nampak apa tu?
    belahan apa? :-?  

  11. eMpTy kHusUt said...

    hehe..bKn x nk Ckp..nt dAk2 dgR kan X eLOk..mSt diOwg cKp pEw la juRulatih Tue..++gATALnyer++kuikuikui...
    oWg brJAye bWak beg 2 nAek saMpai baSE camp 2 tAW..cayOK2..hehEHe..bErkAt gAlas bLower aRi2..eeEE..winDu Lar kt Mamat 4x4 tApis..hehehe..adik,abg Lan,biG boss,Andak+cRew2 especially YUSRY..hEhe...thAnks tlg bTolkan bEG...mSe reHat kt sg zEty x cAbot poWn beg tue..Tkot setting Lari..da x bEsh pkAi..huhu  

  12. eMpTy kHusUt said...
    This comment has been removed by the author.
  13. ユウスリ¥ú§®¥ @ ÐøúßLë_¥ユウスリ said...

    hehehehe x per len kali yus ikat kan zety lak ek... namo pandang mate owang lg tau... alahan.. utk kali pertama... kali kedua takot u lak alahan nanti... kikiki  

  14. mawaddah said...

    aku nampak sesuatu di sini nes...waaaaa yus...sesuatu telah belaku di sana...di sanaa...munga munga mata hari...yuhuuuu  

  15. ユウスリ¥ú§®¥ @ ÐøúßLë_¥ユウスリ said...

    aper yg lana nampak yus x nampak pon  


 

Blog Template by Adam Every. Sponsored by Business Web Hosting Reviews