私のブログIの希望uへの歓迎はここに楽しむ
私のブログ
© 1999 до авторского права Google 2008 http://yusry84.blogspot.com все права защищены


[ YUsRY]

Mý §hºµ†bº×

Free chat widget @ ShoutMix

my yahoo id

•·.·´¯`·.·•????Ñgãm_Hø04????•·.·´¯`·.·•
y_u_s_r_y

y_u_s_r_y*

double_y_crew

gila_wat_blog60@rocketmail.com

MaKaNaN KeGeMaRaN Ku Di BuLaN PuASa... WaJiB BeLi SeTiAp HaRi


AIR MATA KUCING...

air peberet yus nih setiap bulan ramadan wajib yus bli air nih... kekadang kalu x der jual yus amil jer mata kucing cat utk wat air:D

MURTABAK MENGKASAR PEKAN PHG D.M...

ni di antara peberet yus.. setiap hari mmg ada la murtabak pekan nih kat umah yus.. x pepernah jemu lg makan murtabak dari kecik hinnga kebesor skrg nih heheh... owang pekan gemor bebenor makan mertabok nih.. tapi 10sion nyer biler nak beli murtabak nih kena q panjang berjela... nasib baik la yus ada no phone abg yg jual murtabak nih so oder la dlu dari umah biler sampai kat sana terus amik jer... kalu kowang yg duk kat kuantan kat BUKIT SEKILAU ada cawangan murtabak mengkasar bersebelahan UITM... no phone 0129630448 atau 0199830448... cuba jgn x cuba mmg best murtabak nih... bukan bulan ramadhan pon ader jual... kalu dtg kontan p la cube...

PUDDING CASTARD...

yummi pencuci molot satu umah yus suker mender alah nih.... puding kastard.. best best tapi jarang jumper owang yg bebetoy pandai wat mender alah nih... kalu ader pon jarang yg kena ngan cita rasa yus... kat pasar balok ader jual puding kastard nih mmg sdp p la try...

SERI MUKA...

kueh ni mmg peberet yus lah... dlu opah yus slalu wat kan kueh nih kat yus... tapi skrg tidak lg coz opah yus dah x der :( hurmmmmmmmm susah nak cari owang leh wat mcm opah yus wat.... yg warna hijau tu lelembik pas tu manis secukup rasa ngan pulut banyak. wah best best.. kalu kowang nak tau yus makan kueh nih la yg menjadi kan muker yus berseri seri.... kikikikik saper nak jadi awex muder mcm yus makan la kueh nih....kikiki

AYAM PERCIK...

sebot jer ayam percik kecor air liur yus.. glup glup telan air liur. kikikik ayam percik mmg tidak ketinggalan.... kalu juadah len x der yus x kisah.... tapi kalu ayam percik x der yus x buker poser pon x per.... heheheh ni peberet yus no1... heheheh kalu ayam nih x best yus makan ttp best asai kan namer nyer ayam percik huhuhuh........ k lah selamat menjamu selera.......

5 comments:

  1. Kelapa Nyor said...

    pestime dulu minum air matakucing... macam tak sedap.. dan smpai sekarang tak pernah minum air matakucing walaupun dalam umah ni ada byk kucing  

  2. ♣♠♥♦...ŋ3ŝŁº...♦♥♠♣ said...

    perghhhh....murtabak...
    ni yg wat nak gi cari esok neh...
    kat pasar ramadhan sini pun powerrr murtabak dia...inti dia mmg banyak...
    yea..esok nak beli murtabak.  

  3. ユウスリ¥ú§®¥ @ ÐøúßLë_¥ユウスリ said...

    wakakakakaka mizz..... ugi x minum air nih mmg best kalu kat sana x der jual kowek jer la mata kucing mizz tu pas tu rebus wat air mmg best  

  4. eiffelz said...

    wahh entry makanan ke :)) eif takleh wat topic sama mcm yus nih... tak muat blog kang.. sampai 2-3 pages cite pasal makan nanti... muahahaha  

  5. Lana said...

    manyaknyew yus makan..badan xgak beso2...kamu beso tang mane yus..wakakaka  


 

Blog Template by Adam Every. Sponsored by Business Web Hosting Reviews