私のブログIの希望uへの歓迎はここに楽しむ
私のブログ
© 1999 до авторского права Google 2008 http://yusry84.blogspot.com все права защищены


[ YUsRY]

Mý §hºµ†bº×

Free chat widget @ ShoutMix

my yahoo id

•·.·´¯`·.·•????Ñgãm_Hø04????•·.·´¯`·.·•
y_u_s_r_y

y_u_s_r_y*

double_y_crew

gila_wat_blog60@rocketmail.com

ǻқט ρØŊ đåρà‡ қếŔ

Brillante Weblog Premio-2008 Award




Brillante Weblog Premio-2008 Award


Chek This Out



1. Letak logo award ni dalam blog anda..

2. Link kan award dengan link blog rakan yang memberi award kepada anda..

3. Calonkan / Beri anugerah ini kepada 7 rakan..

4. Senaraikan dan letak link rakan anda yang tercalon...

5. Beritahu calon2 tu yang dorang tercalon...




Ni adalah 7 nama blogger™.com crew yang akan dicalonkan anugerah Brillante Weblog Premio-2008 Award. JENG... JENG... JENG... calon calon nya adalah

1. (¯`•¸·´¯)http://kelapa-nyor.blogspot.com(¯`·¸•´¯)

2. (¯`•¸·´¯)http://www.miss-lana.blogspot.com(¯`·¸•´¯)

3. (¯`•¸·´¯)http://eiffelz.blogspot.com(¯`·¸•´¯)

4. (¯`•¸·´¯)http://www.desbliss.blogspot.com(¯`·¸•´¯)

5. (¯`•¸·´¯)http://panglimaberantai.blogspot.com(¯`·¸•´¯)

6. (¯`•¸·´¯)http://www.eimlasitis.blogspot.com(¯`·¸•´¯)

7. (¯`•¸·´¯)http://green-nostoc.blogspot.com(¯`·¸•´¯)

kepada sesiapa yang namanya tidak di senarai kan yg amik hati
mungkin nama anda akan di senarai kan tidak lama lagi...atau mungkin nama anda telah disenarai hitam... kikikik jgn marah yerkkk......


ŧĥńҳ 4 Č@Ţ śį ķúċĬИ ĊĨăM.... müâŋ mύ@Ħ ČДţ

4 comments:

  1. Lana said...

    eh yus pon kasi ako award...miahaha maceh..ako ingatkan neslo je yg kasi wahhh  

  2. Kelapa Nyor said...

    arigato yus... semoga dimurahkan rezeki... ewahhh  

  3. eiffelz said...

    yus...eif nak duit.. nak duit :(( tuka award tu ngan duit eh...ehh  

  4. ユウスリ¥ú§®¥ @ ÐøúßLë_¥ユウスリ said...

    aik kan dapat award tu skali ngan duit eif:(( yus da bank in kan wet eif skali ngan lana.. dalam account cimb ker salah masuk account owang len nih  


 

Blog Template by Adam Every. Sponsored by Business Web Hosting Reviews