私のブログIの希望uへの歓迎はここに楽しむ
私のブログ
© 1999 до авторского права Google 2008 http://yusry84.blogspot.com все права защищены


[ YUsRY]

Mý §hºµ†bº×

Free chat widget @ ShoutMix

my yahoo id

•·.·´¯`·.·•????Ñgãm_Hø04????•·.·´¯`·.·•
y_u_s_r_y

y_u_s_r_y*

double_y_crew

gila_wat_blog60@rocketmail.com

tag dr bliss hehehehe


Di Smart " TAG"
yus di tag oleh http://desbliss.blogspot.com/ maaf lah bliss yus ader porb sket sekarang nih so lambat la nak post kan tag dr bliss nih....pasni leh wat BIOGRAFI.Nama - nama timangan anda :
yusry - semua ahli keluarga yus panggil namer nih
yus - dak dak kerja ngan dak chat jer panggil yus mcm nih
botox- name nih yus dapat maser darjah 6 banyak kenangan dgn nama nih.. hanya dak dak kampoung yus jer panggil namer nih kalu panggil yus atau yusry sowang pon x kenai kat kampung :D nick name nih maser yus nakal nakal dlu skrg yus da baik jadi x mo dah pakai......
jantan - nih name kalu yus balik ke kampung pekan atau maran atuk nenek mak ngan ayah cik yus jer pangil yus mcm nih owang len yus x pernah dgr lagi
ngam_ho - nih yus dapat maser tahun 2004 puas puas pikir tetiber terdgr lagu NGAM HO then terus letak id yus ngam_ho04 :D thnx atas idea bernas amy

Anda Seorang Yang :
Positif - positif n nagativ nih selalu nyer ada pada kepala battery kereta...... pada kepala yus ada jgk.... kikikik
Demokrasi - Sukakan perbincangan...aku xsuke conflict coz aku akan ase xsenang hati selagi xselesai sbb tu masa meeting, aku pastikan semua org bercakap.
Observer - mmg kurang
Particular - kemas dan kena ngan apa di pakai x kira la suar koyak ke aper ke asai kan kena bleh la:D
Penyanyi - ermmmmm
Pendengar - ermmmmmm
Pemikir - yus suker memikir tu pon time wat jeep je.... coz wat jeep nih satu cabaran yg hebat bleh jadi gila kalu layan....
Merancang - slalu nye apa yg dirancang akan jadi cumer lambat atau cepat jer
Rambut - rambut yus mmg pelik sikat super x sikat dan skrg sedang menjalani terapi di zink hair saloon
Insan Teristimewa - ?? Describekan Dia Terlalu Istimewa Dimata Anda :
mak - kasih dan abadi tiada tandingi kasih nya emak
abah - yg menanggung yus dlu menghartar ke sekolah itu lah abah
sakila - nih sumber inspirasi yus..... semangat yus untuk terus maju..... hehehe
aty - nih adik yus teman yus gado..... :)):))
n - adik yus jgk nih tapi dier nih selalu menyendiri.... tapi yus ttp sayang kan dier
adam - nih anak kawan yus dak nih mmg baik dgr cakap tu pun ckap yus je cakap ibu dier langsung x layan..... x makan saman dak nih rindu lak nak main ngan adam nih

Lagu Kesukaan Anda : lagu kesukaan huh banyak sgt la kalu tawok dalam nih x cukup plak... tapi yus lebih kepada oldis song:D
Makanan Kesukaan Anda : masakan kedai cina yg halal lah...... fuhhhh mmg sedap chicken lamon japanese tauhu butter prawn ketam masak telur masin nih lauk wajib ader

Warna Kesukaan Anda: warna kesukaan yus biru putih purple pink hitam hijau

Sikap Yang Membuatkan Anda Stress :
Penipu - yus cuma bleh di tipu 1 je kali kedua yus mmg x terperdaya lg.... mmg susah untuk percaya sesiapa sahaja....
Pencuri - pencuriiiiii mmg sedap kalu dapat wat gulai nih hehheheh icu menunggu pencuri...
Xtepati janji - yus x kisah sgt ttg nih coz yus paham mungkin owang yg berjanji tu ader mender lebih penting.... kena ngan alasan la...
Perasan hebat - yus wat x nampak jer kalu jumper owang mcm nih

Malas berfikir - mls berfikir hurmmmmm owang mcm nih sesuai kena tumbok jer kat muka tu.....
Benda Yang Mesti Ada Dalam Beg Anda: pertama yus nyer multi special tool pas kerja buku note pen paint maker ngan ear plug....

Tag 6 Rakan Anda:
Senarai nama yg aku nk tgk dorang kerah kepala menjwb adlh spt berikut : <<< yus blom ader namer calon yg sesuai

2 comments:

  1. Lana said...

    ai yus jantan...waklakakk xpadan la nama neh.. kene tuka cenggini

    'hai yus skema...haaa ni baru betul..  

  2. ユウスリ¥ú§®¥ @ ÐøúßLë_¥ユウスリ said...

    :P lana  


 

Blog Template by Adam Every. Sponsored by Business Web Hosting Reviews